11-05-2021

Schuif aan aan de Hembrugtafel op 12 mei

Op 12 mei, 19.00 uur is het tijd voor de tweede editie van 'Aan de Hembrugtafel'. Jurriën de Jong (mobiliteit) en Andre de Reus (stedenbouw) schuiven samen met stedenbouwkundig bureau Bura aan om te vertellen over de plannen en het inmiddels vastgestelde Masterplan.

Creatief bureau CIRCUS is te gast om een sluier op te lichten van het nieuwe gebiedsmerk Hembrug, dat mede op basis van workshops in november met bewoners en ondernemers op het terrein is gemaakt. En er gebeurt ook nu al enorm veel op het Hembrugterrein. Kim Tuin, directeur van Het HEM, is te gast om te vertellen over de mooie plannen die zij hebben voor dit jaar. Uiteraard is er ruimte voor vragen of ideeën.

Het online evenement op woensdag 12 mei begint om 19.00 uur. Aanmelden hiervoor is niet nodig - deelnemen kan live, op de avond zelf.

Strootman Landschapsarchitecten werkt aan de ontwikkeling van Hembrug. Dat doen we in een ontwerpteam onder leiding van BURA urbanism, samen met ABC planontwikkeling, LIFE makes SENS, MOOI lost op, Stadkwadraat, VenhoevenCS, GROUP A en de gemeente Zaanstad.